"Samen bouwen aan de toekomst”

BOUW! is gevestigd in Enter, het gezelligste dorp van Overijssel. Dit is al jarenlang mijn woonplaats en hier ben ik ook maatschappelijk actief. Ik woon hier samen met mijn vrouw en twee kinderen.

Het is mijn passie om mensen en organisaties te ondersteunen. Door mijn jarenlange ervaring als inkoper en supply-chainmanager, weet ik precies welke (werk)processen in een bedrijf belangrijk zijn om te blijven ontwikkelen. Met mijn enthousiasme over het vak en mensgericht handelen weet ik organisaties perfect vooruit te helpen door hen te adviseren en te optimaliseren.

Mijn missie is duidelijk: ik help bedrijven te verbinden, te vormen en te verbeteren door intern de mensen, teams en processen te ontwikkelen.

Mijn kracht zit in mijn mensenkennis. Ik kan in mum van tijd het karakter van een collega aanvoelen, zonder hem of haar écht goed te kennen. Dit helpt mij om een goed beeld te schetsen van de mensen achter de organisatie. Hierdoor kan ik goed inzichtelijk maken waar de kwaliteiten van de medewerkers precies zitten en in welke positie binnen het bedrijf zij het beste tot hun recht komen. Hierbij kijk ik naar de samenstellingen van teams, maar ook naar de verdere inrichting van de organisatie.

Voor elke klant ga ik op zoek naar een passende oplossing voor het geschetste probleem. Zo help ik mensen, organisaties en teams om zichzelf en hun bedrijf te ontwikkelen en bouwen we samen verder aan een betere toekomst.