Thierry CapelleFiltration Group Sas, Business development manager
Lees verder
“Very professional, interested and stringent. Martijn was always a great partner to work with. With a real talent for project management and solutions oriented actions. Martijn helps things going forward. He was always a key advisor in any occasion. It was a pleasure to work with him!”
Timo StolkEbro Valves, Salesmanager
Lees verder
“Ik heb met Martijn kennis mogen maken in mijn functie als salesmanager. Zelden heb ik een zo veeleisende en gedreven vakman tegenover mij gehad. Nergens in het proces of in de samenwerking liet hij iets aan het toeval over. Voorbereid, doelgericht en vooral nooit tijd verspillend, streeft hij het doel van ieder contactmoment na. Alle aspecten die zijn organisatie dienden en rekening houdend met wat partnership inhield, deed hij oprecht fair. Martijn is een professional en een inspirerend voorbeeld. Een dankbare groet voor de samenwerking en het getoonde vertrouwen.”
Dennis RondeelZaviro, eigenaar
Lees verder
“Martijn is een absolute vakman met een uitzonderlijk talent. Naast zijn inhoudelijke expertise is hij als ‘mensen-mens’ ook in staat om talenten bij anderen te herkennen. Hierbij helpt hij hen om deze talenten verder te ontwikkelen. Hij haalt het beste in mensen naar boven!”
Bart PluimersNovon schoonmaak oost, vestigingsmanager
Lees verder
“Recht door zee, met kennis van zaken; Martijn is in zijn rol bij Filtration Group voor mij een belangrijke sparringpartner. Ik was onder de indruk van hoe Martijn ons uitdaagde in een complexe situatie. Hij voelde meteen aan waar de knelpunten zaten en zo zijn we samen tot een mooie oplossing gekomen. Martijn is een goede vent met een gezonde dosis humor.”
Laura FliermanImpact, professional inkoop- en contractmanagement
Lees verder
“Martijn kan goed luisteren en zijn mening geven. Maar hierbij geeft hij niet het gevoel dat een ander het onjuist doet. Door de juiste vragen te stellen, laat hij iemand zelf nadenken en daardoor zelf tot inzichten komen.”
Anna GrzebskaCompany Owner w Filtry Przemysłowe Polska Sp z o.o.
Lees verder
Martijn and I were working together on an international purchasing project for Filtration Group. We had to compare products and suppliers of filters our company was interested of. Martijn was very professional in leading our team and kept things simple and clear.

Tasks were delegate very clearly and our team was involved very much in all tasks, and decisions. We as a team had the feeling that we were responsible for all decisions that had to be made. Personally, I felt part of decision makers, even it was Martijns job to make a final decision. Martijn managed the project very good manager, he motivated me in such a way that I felt very much involved.

Thank you very much for the time spend together on this project.

Opdrachtgevers